Familia Regala, amenintata de ISIS! Pe cine vrea gruparea terorista sa rapeasca dupa nunta Printului Harry cu Meghan Markle

0

Gruparea teroristă supranumită Statul islamic (ISIS) care a facut ravagii in ultimii ani a pus ochii pe Casa Regala a Angliei.

Familia Regala, amenintata de ISIS! Conform unor informatii din Marea Britanie, un influent lider regional ii incuraja pe militantii fundamentalisti sa organizeze un atac. Acesta urma sa aiba loc la scoala in care invata Printul George, fiul cel mare al Printului William cu Kate.

Procuratura a aflat de planurile teroristilor. In prezent s-a deschis un proces in acest caz la tribunalul regal Woolwich din Londra. Informatiile au fost furnizate de Agerpres. Acuzarea sustine ca Husnain Rashid, în vârstă de 32 de ani, promova terorismul prin intermediul canalului „prolific” pe care îl întreţinea pe internet, denumit Lone Mujahid.

Acesta a propus mai multe atrocitati. Una din ele era injectarea de otrava in inghetata din supermarketuri. Alta era atacarea Printului George in varsta de 4 ani, in timpul orelor de scoala, cand parintii nu erau in zona. Acuzatul „nu făcea distincţii între adulţi şi copii, între membri ai forţelor combatante şi civili”, a subliniat procuroarea Annabel Darlow.

Au aparut pozele oficiale de la Nunta Regala 2018!Husnain Rashid a vrut sa atace si parada de Halloweend din New York si alte gari din Australia. Comunica des cu un terorist britanic din Siria. Numele lui este Omar Ali Hussain. Acesta era sfatuit de Husnain Rashid sa comita atacuri reusite. Ii spunea sa doboare avioane cu ajutorul laserelor.

Au aparut pozele oficiale de la Nunta Regala 2018!Tanarul Husnain Rashid a fost acuzat ca a postat pe internet o poza cu ambasadorului Myanmarului în Marea Britanie. Langa ea a scris ‘Stiti ce aveti de facut’ si i-a indemnat pe luptatorii sai la „luptă şi vărsare de sânge în ţările voastre” şi la „pregătirea de unelte şi arme”. Rashid a respins acuzatiile de terorism si incurajare de terorism. Procesul lui este in desfasurare.

sursa

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.