Femeile au inceput sa se spele cu sampanie pe par! Ce efect are, de fapt, bautura spumanta asupra podoabei capilare

0

Noua metoda de infrumusetare presupune aplicarea de sampanie pe par!

Trendul pare sa le fi atras atentia bloggeritelor din Statele Unite. Multe femei au marturisit ca au incercat metoda, desi pare usor bizara. Dupa ce s-au spalat cu sampanie pe par, ele au marturisit ca au putut vedea rezultatele, la scurt timp.

Totusi, nu toate doamnele si domnisoarele vad cu ochi buni noua tendinta in materie de frumusete. Cele care n-ar pune in practica niciodata asta sunt de parere ca e doar o risipa de bautura spumanta si nimic mai mult.

Sampania e recunoscuta pe plan mondial drept bautura alcoolica prin care sunt marcate ocaziile speciale. O bloggerita pe nume Madina Shrienzada sustine ca lucrurile n-ar trebui sa stea chiar asa, dupa ce a inceput sa se spele pe par cu sampanie.

Tanara e de parere ca bautura spumanta poate fi folosita zilnic, ca o altenativa de infrumusetare. Trucul ei e unul simplu si recent l-a impartasit si cu fanele ei de pe Instagram. Pentru ca e urmarita de peste 300 de mii de persoane, metoda a atras rapid atentia tuturor.

In filmuletul pe care l-a publicat pe reteaua sociala, bloggerita poate fi vazuta cum tine o sticla de sampanie, pe care o arata spre camera de filmat. Ce a urmat in clipul video le-a lasat pe femei mute de uimire.

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.