Florin Salam a dus-o pe Beyonce la hotel si s-a distrat „fara numar” cu ea! Fosta iubita a lui Nicolae Guta nu s-a simtit nicicand mai umilita! Ce i s-a intamplat in camera de hotel?

0

In perioada in care era cuplata cu Florin Salam si era o necunoscuta, Beyonce a fost nevoita sa inghita multe!

Manelistul o trata ca pe o femeie oarecare si o ducea la hotel, doar pentru a se distra cu ea noaptea.

Daca a fost regina lui Guta, in urma cu muuulti ani, Beyonce era o anonima! Tanara dadea din coate sa ajunga si ea cantareata de manele, asa ca, facea orice pentru a le intra in gratii cantaretilor de top din domeniu, in special lui Florin Salam.

“In urma cu cativa ani, Salam se afisa cu ea “doar” in camera de hotel! Manelistul o considera pe Madalina  o femeie frumoasa, insa nu i se parea suficient pentru o relatie de durata, basca, nici nu se punea problema sa o inlocuiasca pe Fanica, raposata lui sotie, cu ea.

Ca orice barbat, se bucura de nurii fetei si, de vreo trei ori pe saptamana, o aducea la stabilimentul in care isi lua un apartament pe noapte!

Culmea e ca Florin o lasa in usa hotelului, isi lua camera, si abia dupa ce mai zabovea vreun sfert de ora pe la receptie, unde mai glumea cu angajatii, se indrepta spre Beyonce si urca in cuibusorul de placeri! A doua zi o expedia acasa, iar el pleca spre repetitii sau concerte! In concluzie, pentru Salam, fata era la vremea respectiva doar o iubita de ocazie si atat! Culmea, si timpul a demonstrat acest lucru”, au povestit apropiatii manelistului.

sursa

loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.