A fost găsit cuțitul cu care Alexei Mitachi a înjunghiat-o mortal pe Anastasia Cecati. Ce descoperiri au făcut polițiștii în casa groazei

0

După zile bune de anchetă, polițiștii moldoveni au ajuns la concluzia că fotomodelul Anastasia Cecati a fost ucisă din cauza geloziei de soțul ei.

În plus, surse din anchetă au dezvăluit că medicul stomatolog Alexei Mitachi ar fi suspectat-o pe tânăra artistă de infidelitate. În casa în care s-a petrecut crima înfiorătoare, dar și suicidul, anchetatorii au găsit cuțitul cu care a fost înjunghiată mortal Anastasia Cecati.

 

Cuţitul cu care a fost ucisă Anastasia Cecati a fost găsit în chiuveta de la bucătărie, titrată presa locală. În plus, criminaliștii ar fi găsit pe el amprentele lui Alexei Mitachi. În timp ce autoritățile sunt convinse că medicul stomatolog a ucis-o pe artistă, pentru că uşa de la apartamentul în care s-a produs tragedia era încuiată din interior, rudele bărbatului bănuiesc că omorul ar fi fost comis de o a treia persoană.

„Noi nu avem acum o concluzie clar definită. Se presupune că la baza tragediei stau relaţiile interpersonale. Una dintre versiuni ar fi gelozia, de asta şi-a asasinat iubita, după care s-a sinucis”, a spus Alexandru Pânzari, şef al IGP, potrivit presei de peste Prut.

Câțiva prieteni de-ai celor doi au mărturisit sub protecția anonimatului că înainte de crimă, Anastasia Cecati i-ar fi cerut tatălui copilului ei să îi deschidă o clinică stomatologică în Dubai. Cum Alexei Mitachi nu a putut face acest lucru, între ei au apărut mai multe certuri.

Miercuri, 21 februarie, Anastasia Cecati a fost înmormântată la cimitirul de pe strada Doina din Chişinău, iar soțul ei, Alexei Mitachi, în satul său natal, Porumbeni din raionul Criuleni.

În vârstă de 31 de ani, Anastasia Cecati a fost ucisă cu sânge rece de propriul soț, Alexei Mitachi duminică, 18 februarie. După ce a înjunghiat-o mortal în zona gâtului, tânărul medic stomatolog a trimis un mesaj de pe telefon, după care s-a aruncat în gol de la etajul șapte al unei clădiri din Chișinău. În casa în care s-au certat era bebelușul lor de doar trei săptămâni. Fetița regretatei artiste va rămâne în grija mamei sale.

galerie foto 

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.