Giani Kirita, in doliu. A murit si e devastat: „Am rămas fără glas!” :'( Prin ce trece fostul concurent Exatlon Romania:

0

Giani Kiriță a fost foarte afectat când a aflat de trecerea în neființă a marelui comentator sportiv Cristian Țopescu.

Fostul fotbalist a rămas fără cuvinte. Ex-concurentul de la Exatlon susține că Țopescu i-a marcat copilăria și că nu îi vine să creadă că acesta nu mai este printre noi.

Chiar dacă în general are o fire vulcanică și pare că nimic nu îl afectează, de data aceasta Giani Kiriță a rămas fără glas. Fostul căpitan de la Dinamo a mărturisit că nu concepea să audă pe altcineva comentând meciurile și evenimentele din alte sporturi. Giani l-a admirat foarte mult pe Cristian Țopescu și regretă profund trecerea acestuia în neființă.

„Eu sunt un tip efervescent, dar acum practic am rămas fără glas! Nu-mi vine să cred că Topescu a plecat de pe această lume. El a fost omul care mi-a marcat copilăria! Cu vocea lui am crescut și nu concepeam să aud pe altcineva să comenteze meciurile și nu numai pe ele, ci și evenimentele din alte sporturi! L-am admirat întotdeauna și regret nespus dispariția lui de pe această lume! De acum, vom fi mai săraci! Mare păcat! Condoleanțe familiei! E un moment greu”, a declarat Gaini Kiriță pentru wowbiz.ro.

sursa

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.