Horoscop iulie 2017. Cum stai cu banii în această lună

0

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna iulie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

 

RAC

Eşti plină de viaţă în această lună şi ştii să îţi canalizezi energia exact acolo unde trebuie, scrie eva.ro.

Pentru că eşti mereu într-o continuă mişcare, iei contact cu o mulţime de oameni influenţi care te pot ajuta pe viitor. Profită de oportunităţile care ţi se oferă pentru a putea ajunge acolo unde ţi-ai propus. Faci rost chiar de mai mulţi bani decât sperai!

Citeşte şi Dacă viaţa e o luptă, unele zodii lupta mai bine ca altele. Iata cele mai luptătoare şi puternice zodii

LEU

Te simţi destul de obosită în acest început de lună, de aceea ai face bine să iei o pauză de la tot ce te solicită intelectual, dar şi fizic.

Nu ţi-ar strica un concediu mai repede decât ţi-ai planificat, stai bine cu banii şi nu te împiedică nimic să pleci în vacanţă. Dacă nu te odihneşti acum, nu ai şanse să progresezi curând.

FECIOARĂ

Vei cheltui enorm de mulţi bani în această lună, mai exact spre sfârşitul ei.

Pentru că ştiai că asta se va întâmpla, încă de la începutul lui iulie te-ai pus pe economii şi nu te mai bucuri de nicio mică plăcere. Cu toate acestea, într-un final te vei obişnui cu gândul şi te vei conforma astfel încât să nu strici toată atmosfera şi liniştea ta, dar şi a celor din jur.

BALANŢĂ

Te minţi singură cu privire la o sumă mare de bani pe care trebuie să o dai pe un răsfaţ nedorit.

Cu toate că nu îţi convine, nu ai curajul de a refuza o invitaţie de la persoane care te-au ajutat recent şi pe care le respecţi. Îţi pui economiile la bătaie pentru a da bine în faţa altora, însă vei regreta enorma după aceea!

SCORPION

Îţi plac enorm banii şi te joci cu ei mereu când ai ocazia.

Nu eşti genul de persoană care să îi ţină la saltea, aşa că toate economiile tale vor circula în permanenţă. Nu eşti dezamăgită nici când mai ai câte un eşec, ci parcă mai rău te impulsionează. Investiţiile sunt punctul tău forte, aşa că mizează pe asta luna aceasta!

Citeşte şi HOROSCOP MINERVA IULIE 2017: Casa Familiei are întâietate, Casa Carierei mai are de aşteptat

SĂGETĂTOR

Încearcă să nu te joci cu focul în această perioadă, mai ales în ceea ce priveşte banii pe care îi ai strânşi sau venitul tău lunar.

Este foarte important să nu dai bani cu împrumut, sau dacă ai apucat deja să dai, să încerci să îi recuperezi pe tot. Ce rămâne înstrăinat în aceste săptămâni, rişti să nu îţi mai intre în cont. Organizarea e punctul cheie pentru a putea ieşi la suprafaţă dintr-o situaţie delicată.

Continuarea horoscopului AICI.

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.