Horoscop Mihai Voropchievici 8 – 14 ianuarie. Schimbări majore pentru multe zodii! Ce e scris pentru tine saptamana aceasta

0

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul săptămânal pentru perioada 8 ianuarie 2017 – 14 ianuarie 2017. Iată ce vă rezervă horoscopul săptămânal în luna ianuarie 2017. 

Berbec – horoscop săptămânal 8 – 14 ianuarie 2017

 

Berbecii trebuie să aibă grijă cum acționează pentru că modalitățile lor intempestive îi pun pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Nu trebuie să acționați bazat pe prima dorință.

Taur

Nativi din taur încep să se pregătească pentru schimbări majore într-un viitor apropiat.

Gemeni

Gemenii au pornit foarte bine acest an. Și în a doua săptămână din 2017, primesc ocazii, favoruri și cadouri.

Rac

Racii au o săptămână de protecție devină din toate direcțiile. Însă cu cât sunteți mai precauți, cu atât beneficiile vor fi mai mari.

Leu

Leii o vor ține într-o săptămână de petrecere. Atenție însă la ce vorbiți și fiți atenți cum vă comportați. Excesul dăunează grav sănătății și puteți intra într-o stare de turbulență.

Fecioară

Se anunță fertilitate și belșug. Cei care vor avea copii, vor avea niște copii deosebiți. În această săptămână, fecioarele fac copii deschizători de drumuri, adevărați conducători. Vor fi copii încăpățânați, dar cu mari realizări.

 

 

continuarea : huff.ro

 

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.