Horoscopul 9-15 ianuarie. Cum stai cu iubirea în această săptămână:

0

Horoscopul 9-15 ianuarie. Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta! 

Horoscopul 9-15 ianuarie CAPRICORN

 

Săptămâna aceasta ar trebui să fii mult mai atentă la nevoile partenerul de viaţă, altfel vei pierde mult timp ca să îl împaci. Chiar dacă ai motive să fii stresată, nu e indicat să îţi verşi nervii pe cei dragi. Învaţă să pui o barieră între viaţa ta sentimentală şi cea profesională şi astfel vei evita orice conflict nedorit!

VĂRSĂTOR

Nicio relaţie de iubire nu va rezista dacă nu faci nimic pentru ea. Dacă laşi totul să vină de la sine şi te aştepţi ca totul să fie perfect, vei descoperi că te înşeli! Spune-i mai des partenerul de viaţă ce simţi pentru el şi fă-l să se simtă iubit fără să ajungi să exagerezi cu drăgălăşeniile. 

PEŞTI

Viaţa de familie va cunoaşte o îmbunătăţire în această săptămână, însă nu trebuie să te bucuri prea mult. Dacă nu vei continua să acorzi la fel de multă atenţie ca în ultima perioadă acestui sector al vieţii tale, cel mai probabil situaţia va deveni la fel de tensionată ca acum o lună. Ia în considerare dorinţele partenerul de viaţă şi vezi dacă e o idee bună de a avea un copil. 

BERBEC

Se anunţă veşti bune pe plan sentimental în această săptămână şi vei fi destul de fericită la aflarea lor. Chiar dacă nimic nu pare că se împotriveşte bunului mers al relaţiei în care eşti angajată, nu ar strica să fii mai realistă şi să îţi pui problema că se poate întâmpla orice, oricând. Dacă eşti singură, canalizează-ţi întreaga atenţie asupra părinţilor, fraţilor sau prietenilor. 

 

Mai multe detalii, pe eva.ro

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.