Horoscopul zilei – 15 februarie: Balanțele află răspunsul unui test de sarcină, iar Taurii primesc cereri de căsătorie

0

Horoscopul zilei de 15 Februarie aduce o mulţime de veşti pentru toţi nativii.

Unii vor câştigă sume importane, alţi au noroc în dragoste, iar cei mai ghinionişti nativi au parte de o zi agitată şi cu probleme. Descoperă ce îţi rezervă astrele, în horoscopul realizat de Remus Ionescu.

Berbec
Veti initia o discutie, o sedinta ad-hoc cu colegii si colaboratorii ca sa va coordonati eforturile pentru un obiectiv apropiat, dar va fi cu siguranta si timp pentru glume, socializare. Veti pune poate in aplicare un sfat primit cine stie cand, multumiti macar in gand acelui care vi l-a dat.

Taur
Se pare ca nu veti avea mare de lucru de obiectat unor initiative ale altcuiva si va veti apuca de treaba impreuna. Ar putea fi un moment special in relatia de cuplu: sa primiti o cerere in casatorie, logodna, daca nu s-a petrecut acest lucru chiar ieri.

Gemeni
Vi se face o invitatie: s-ar bucura cineva sa va revedeti chiar in acest sfarsit de saptamana undeva la drum si, daca nu aveti alte planuri, foarte probabil ca veti accepta. Veti reface niste calcule financiare si poate va hotarati sa accesati un credit sau, dimpotriva, sa deschideti un depozit.

continuarea

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.