Horoscopul zilei – 19 februarie: Pentru Gemeni se anunţă oportunităţi în carieră, iar Peştii vor fi căutaţi pentru o colaborare

0

Berbec
O zi mai aglomerata decat v-ati asteptat ori decat v-ati fi dorit. Veti fi nevoiti sa faceti fata multor solicitari si mesaje, telefoane; veti lua o parte dintre decizii mai mult din instinct, insa pentru chestiuni importante ar fi bine sa mai cumpaniti.

Taur
Se pare ca nu veti avea de a face cu chestiuni urgente sau importante, ci mai degraba cu intalniri de protocol, intretineti niste relatii. Interes pentru cresterea salariului sau a altor categorii de castiguri, dar va trebui sa apreciati in ce masura sunt justificate si posibile dorintele voastre.

Gemeni
Oportunitati remarcabile se anunta pentru cariera voastra in saptamanile urmatoare, desi va trebui sa faceti fata concurentei ori sa treceti examene, evaluari. Socotiti poate ca este momentul potrivit sa iesiti dintr-o asociere si sa incercati sa evoluati mai departe pe cont propriu.

Rac
O zi destul de aglomerata ce ofera celor mai tineri, ucenicilor, sansa de a-si arata calitati si progresele realizate in ultimul timp. Aflati despre posibilitati de refacere a sanatatii, despre tratatamente pe care natura le pune la dispozitia voastra intr-o alta zona a tarii.

continuarea

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.