Iată ce rezervă astrele pentru fiecare zodie

0

Horoscopul zilei de 7 Decembrie aduce multe veşti bune pentru toate zodiile. Astrologul Remus Ionescu ne oferă detalii pentru fiecare zodie în parte.

 

HOROSCOPUL ZILEI: 7 DECEMBRIE- Berbec

Sunteti gata de actiune, de distractie, dar si de provocari profesionale, de aventura. Inspiratia de moment va poate duce pe un drum diferit fata de cel stabilit printr-un plan anterior, pe care il veti lasa drept varianta de rezerva.

HOROSCOPUL ZILEI: 7 DECEMBRIE – Taur

Veti sta la taclale cu omul iubit sau cu cineva apropiat voua; de fapt, mai mult ascultati si faceti legaturi cu evenimente din trecutul vostru. V-ati putea trezi cu o surpriza din partea partenerului de viata, care se bucura de un castig suplimentar: un lucru frumos, pentru casa.

HOROSCOPUL ZILEI: 7 DECEMBRIE – Gemeni

O reintalnire din intamplare sau simple mesaje, felicitari, ar putea conduce spre reluarea unei relatii profesionale si, in scurt timp, ati putea primi o oferta convenabila de colaborare. Va eliberati de emotiile unei declaratii: aflati ca va sunt impartasite simpatii, sentimente.

HOROSCOPUL ZILEI: 7 DECEMBRIE – Rac

Nu va deranjeaza sa impartiti cu cineva laude si aprecieri cata vreme reusiti sa duceti impreuna la bun sfarsit un proiect, o sarcina. In plus, sunt sanse bune sa primiti o prima pentru iuresul care a fost sau un stimulent pentru un obiectiv important aflat la orizont.

HOROSCOPUL ZILEI: 7 DECEMBRIE – Leu

O zi reusita pentru voi, cu surprize de calibru: pe unele le faceti voi, la altele nu v-ati fi asteptat. Considera cineva ca e momentul potrivit sa va scoata in oras, ca e randul sau sa ofere o tratatie si sa va spuna ce simte pentru voi.

HOROSCOPUL ZILEI: 7 DECEMBRIE – Fecioara

Apele par sa fie mai linistite la serviciu, or fi doar niste chestiuni de rutina sau drumuri de facut. Va permiteti si voi un ragaz: mai puneti in ordine lucruri cumparate recent, stati de vorba cu ai vostri despre un eveniment de familie la care veti lua pare, reflectati la schimbari recente.

HOROSCOPUL ZILEI: 7 DECEMBRIE – Balanta

Activitati care va tin in priza: un plan de afaceri sau de actiune despre care va vorbeste un vechi colaborator, graba de a indrepta o eroare cat mai este inca posibil, aranjamente pentru o intalnire neoficiala de grup in care puteti afla noutati interesante pentru voi.

HOROSCOPUL ZILEI: 7 DECEMBRIE – Scorpion

Simtiti ca este un moment important pentru voi, vi se pare ca nu va ajunge timpul; oricum, emotii care se risipesc abia dupa ce bifati un succes. Este posibila o surpriza placuta pentru voi, chiar acum la sfarsit de an: primiti rezultatul unei evaluari, anuntul unei promovari.

HOROSCOPUL ZILEI: 7 DECEMBRIE – Sagetator

Multe va sunt la dispozitie in aceasta perioada si, spre cinstea voastra, pare ca nu va opriti pana cand nu le realizati. Veti sti sa va folositi si farmecul, simtul umorului pentru a-i face pe altii sa va ofere de drag o mana de ajutor ori sa motivati un colectiv.

HOROSCOPUL ZILEI: 7 DECEMBRIE – Capricorn

Se poate sa treceti in plan secund pentru o perioada, astfel ca rezultatele voastre sa fie o adevarata surpriza atunci cand se va trage linia. Veti pune in balanta timp, bani, sanatate, familie, prieteni si va veti hotara pe ce merita sa puneti accentul in perioada care urmeaza.

HOROSCOPUL ZILEI: 7 DECEMBRIE – Varsator

Se poate sa preluati din zbor o schita sau o sugestie a cuiva si sa duceti lucrurile la un alt nivel, cel putin in planurile voastre pentru inceput. Ar putea aparea si acea idee sau invitatie de nerefuzat in ceea ce priveste destinatia pentru zilele libere care vor veni.

HOROSCOPUL ZILEI: 7 DECEMBRIE – Pesti

Ambitie, nemultumire, dorinta de mai bine: dati zor sa finalizati un proiect, sa marcati cumva un sir de succese (cu un contract important, eventual). Va da inima un semn: incepeti poate sa vedeti cu alti ochi pe cineva cu care pana acum ati avut doar o relatie profesionale.

sursa

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.