Iată cum arată Inoke Ibacka, fiica lui Cabral, la 15 ani. Este o adevarata domnisoara superba

0

Cabral este unul dintre cei mai simpatici și îndrăgiți prezentatori TV, dar este și o persoană extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața personală.

Iată cum arată Inoke Ibacka, fiica lui Cabral, la 15 ani2
Puțini știu cum arată Inoke Ibacka, fiica lui Cabral, însă câteva fotografii cu adolescenta fac să dispară acest mister…

Iată cum arată Inoke Ibacka, fiica lui Cabral, la 15 ani
Inoke are deja 15 ani și seamănă perfect cu tatăl său, Cabral. Adolescenta devine din ce în ce mai frumoasă și nu poate rezista să nu posteze zilnic fotografii pe rețelele de socializare.

Luana şi Cabral Ibacka au toate motivele să fie mândri de fiica lor. Inoke are acum 15 ani şi s-a transformat într-o frumoasă domnişoară. Fiica lui Cabral din prima căsătorie este în primul an de liceu, iar la începutul acestui an s-a bucurat de o vacanţă de vis în Dubai.

Potrivit imiaginilor postat pe reţelele de socializare, Inoke Ibacka a avut parte de un adevărat răsfăţ pe meleagurile arăbeşti, vizitând obiectivele turistice şi s-a bucurat şi de temperaturile ridicate. Adolescenta s-a pozat şi pe plajă, însă nu în costum de baie, ci într-o rochiţă. Cu un chip frumos şi părul ondulat şi lung, cu siguranţă a atras toate privirile celor din jur.

Cabral este unul dintre cei mai simpatici prezentatori de televiziune de la noi. A fost căsătorit cu Luana Ibacka, între anii 2000 şi 2006. În anul 2002 a venit pe lume fiica lor, Inoke, care anul trecut a împlinit 15 ani. În prezent, prezentatoarul formează o familie cu actriţa Andreea Ibacka, cu care s-a căsătorit în anul 2011.

galerie foto 

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.