IMAGINI BOMBĂ cu Gina Pistol înainte să devină celebră! La 18 ani, era URÂȚICĂ şi GRĂSUȚĂ Colegii au poreclit-o „GINA KALAȘNIKOV” lucra ca vânzătoare într-un chioșc din Roșiorii de Vede. GALERIE FOTO

0

Fără doar și poate, Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase femeie din România, fiind omniprezentă în fanteziile bărbaților din țara noastră. Însă cu totul altfel stăteau lucrurile în tinerețea blondei.

Ginuța a venit pe lume la data de 9 decembrie 1981, în localitatea Roșiorii de Vede din Teleorman.

S-a născut într-o familie în care banii erau o adevărata problemă așa că, imediat după terminarea liceului, s-a angajat, lucrând ca vânzătoare într-un chioșc din orașul natal și, mai apoi, ca operatoare la un xerox.

A avut câteva probleme și din cauza numelui ei de familie, fiind poreclită de colegi „Gina Mitralieră”, „Gina Pușcă”, „Gina Tun” și chiar „Gina Kalașnikov”.

Cu toate nu era la fel de frumoasă ca acum și avea câteva kilograme în plus, blondina visa să devină fotomodel. Și cum a realizat că nu poate face acel lucru în Roșiorii de Vede, a luat la 19 ani calea Bucureștiului.

Primul ei job în Capitală?! Cel de vânzătoare, dar de data aceasta într-un magazin de renume unde clienții erau oameni importanți și cu foarte mulți bani. Iar într- zi aparent normală, norocul avea să îi surâdă!

Gina a fost remarcată de un client cu bani care i-a sugerat ca va deveni un faimos model, dar pentru asta va trebui sa facă anumite lucruri cu aspectul ei fizic.

Ambițioasă din fire, tânăra s-a pus pe slăbit, s-a îngrijit mai mult și a reușit să dea lovitura, câștigând un casting și pozând goală în revista Playboy. Iar, de acolo, restul e istorie.

galerie foto

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.