Ipoteză-șoc în cazul accidentului din Ungaria! Cumnatul şoferului a făcut primele declarații care schimbă tot ce ştiai

0

La nici 24 de ore de la producerea tragediei din Ungaria, în urma căreia nouă români și-au pierdut viața, apar primele informații de la rudele șoferului vinovat. Cumnatul bărbatului a oferit informații care schimbă toată ipoteza existentă a desfășurării evenimentelor!

Apar noi detalii cu privire la accidentul tragic din Ungaria. Contactat de www.spynews.ro, cumnatul lui Petru Kalau, șoferul vinovat de producerea tragediei, a rupt tăcerea și a oferit informații vitale cu privire la întâmplarea în urma căreia nouă români și-au pierdut viața.

Andrei M., cumnatul lui Petru Kalau, șoferul vinovat de moartea celorlalți români susține că bărbatul nu avea autorizație pentru transport internațional de persoane, iar cei care se aflau în microbuz în momentul tragediei erau persoane necunoscute acestuia.

„Șoferul e cumnatul meu…ce să zic despre el, ne-am înțeles foarte bine. Familia lui e disperată. Mama lui din Germania, cu frații lui, au pornit acolo la morgă. Sora mea a plecat aseară, sunt și niște prieteni acolo”, a spus Andrei M., cumnatul lui Petru Kalau, pentru www.spynews.ro.

„Noi ne cunoaștem, am crescut ca doi frați, am comunicat foarte bine. Acum am ajuns și eu în țară. Ieri când am auzit, am pornit și eu în țară. De accidente, nu știu… nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu pot să-mi dau seama. Am văzut filmarea aia, dar nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat acolo….Pe câteva dintre victime le știu, sunt dintr-un sat vecin.Îi știu pe câțiva dintre ei, de unde sunt din sat. Băiatul care venea în spate era tot live, în față cred că mai era cineva.”

„NU făcea transport internațional de persoane!”

După ce au apărut informații potrivit cărora șoferul Petru Kalau avea autorizație de transport internațional de persoane, declarația lui Andrei M., cumnatul șoferului vinovat, a aruncat o ipoteză șocantă care schimbă totul.

Din spusele bărbatului reiese faptul că Petru Kalau urma să se întoarcă de unul singur în România, după ce fusese la muncă în Germania. Persoanele care se aflau cu el în microbuz îi ceruseră șoferului să îi aducă și pe ei acasă, dacă tot dispunea de locuri libere în mașină.

„Nu făcea transport. El se întorcea din Germania, iar oamenii ăștia pe care i-a adus acasă, nu știu…el trebuia să vină în România, acasă, din Germania. El trebuia să vină acasă că era plecat în Germania și ăștia nu știu cum au vorbit cu el și le-a zis că e gol, că are locuri. Nu știu cum l-am sunat și mi-a zis bă cumnate uite, vin acasă și ca să nu mă duc gol, uite îi iau și pe ăștia. Ne cunoșteam foarte bine cu ei. Am primit 400-500 de telefoane, nimănui nu-i vine să creadă, pentru că a fost un om respectuos, prietenos cu toată lumea”, a mai declarat Andrei M., cumnatul lui Petru Kalau, șoferul vinovat de producerea accidentului din Ungaria, pentru www.spynews.ro

Cu privire la faptul că au apărut informații potrivit cărora Petru Kalau ar mai fi produs, în trecut, două accidente destul de grave, iar în urma unuia, o fată de 21 de ani a fost în comă, comnatul șoferului spune că un prieten de-ai acestuia i-a împrumutat mașina, în timp ce Petru Kalau se afla la muncă, în Germania, și ar fi lovit ușor, cu oglinda, o femeie.

„El nu a avut niciun accident, puteți să vă interesați și la poliție dacă a avut vreun accident. Un băiat i-a împrumutat mașina și a lovit cu oglinda o doamnă, acum vreo două luni, acolo în satu în care stătea băiatul ăsta… Deci nu el. El nu a avut accidente, avea experiență foarte mare la condus, ieri chiar nu știu ce s-a întâmplat”, a declarat, pentru www.spynews.ro, cumnatul șoferului Petru Kalau.

„Era un băiat muncitor, a lucrat 10 ani în Spania și apoi în Germania, la căpșuni. Nu muncea la negru, avea contract, era sezonier”, a mai spus comnatul șoferului.

„Au fost la morgă și ziceau că Petru și încă trei persoane sunt desfigurate, nu se cunoaște care de unde este, sunt bucăți din ei pe acolo…”, a încheiat Andrei M., cumnatul lui Petru Kalau, șoferul vinovat de producerea accidentului din Ungaria.

Vă reamintim că Petru Kalau se afla la volanul microbuzului unde și-au găsit sfârșitul cei nouă români, printre care și acesta. Tragedia s-a produs foarte aproape de Budapesta.

sursa

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.