Își invitase mama la restaurant. După câteva zile, bătrâna a murit. Bărbatul a rămas uimit când a primit un plic chiar de localul unde au luat cina. A început să plângă când a văzut ce este acolo

0

Trebuiau să sărbătorească 21 de ani de căsătorie, dar soția a făcut un gest incredibil. I-a spus soțului să o scoată la restaurant, în locul ei, pe mama lui, pe care nu a mai apucat să o vadă în ultima vreme.

Bărbatul a fost de acord și și-a sunat mama, care a fost extrem de încântată de invitație. Bătrâna avea părul aranjat și îmbrăcase cea mai bună rochie, cea pe care o mai purtase la ultima aniversare a căsătoriei ei. Ajuși la restaurant, mama și-a luat fiul la braț. La brațul acestuia, afișa atâta mândrie de parcă ar fi fost cea mai importantă femeie din restaurant.

Așezându-se la masă, bărbatul a cerut meniul. Bătrâna nu mai vedea decât literele foarte mari, așa încât bărbatul a început să-i lectureze chiar el meniul. În acest timp, a surprins-o privindu-l cu drag și cu nostalgie: „Așa obișnuiam să-ți citesc și eu ție meniul când erai mic”, i-a zis mama. “Acum a venit momentul ca tu să te relaxezi și să-mi permiți să-ți întorc favoarea”, i-a replicat bărbatul.

Au vorbit câte în lună și în stele, iar la final bătrâna și-a rugat fiul ceva. I-a zis că i-ar plăcea să mai iasă doar ei doi, dar cu următoarea ocazie și-ar dori să lanseze ea invitația. Bărbatul i-a făcut această promisiune bătrânei.

La câteva zile, bătrâna a făcut un atac de cord și a murit. La scurt timp, bărbatul a primit un plic din partea restaurantului unde cinase cu mama lui. Era copia unei note de plată… o notă pe care mama sa o plătise în avans. Alături, era un bilet scris de femeie, în care aceasta îi spunea că a achitat nota următoarei cine la restaurant, iar în eventualitatea în care ea nu va mai putea fi prezentă, să meargă cu soția lui, scrie bzc.ro.

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.