Iuliana Luciu si-a dezvaluit planurile de viitor: „O sa ma marit… sa fac trei perechi de tripleţi”

0

Sora Nicoletei Luciu a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani. Cu această ocazie, Iuliana Luciu a făcut declarații siropoase cu privire la viitorul ei.

Iuliana Luciu si-a dezvaluit planurile de viitor: „O sa ma marit… sa fac trei perechi de tripleţi”
Fosta asistentă tv a declarat că își dorește să se căsătorească și să facă mulți copii pentru a o depăși pe sora ei, care este de 4 ori mamă.

Iuliana Luciu își dorește să revină în televiziune
Cu ocazia aniversării a 31 de ani, Iuliana a dat o petrecere, însă alături nu i-a fost chiar sora ei.

„La 31 de ani mă simt ca la 20 de ani, fără griji şi fără bani. Important e să te simţi bine tu cu ține, nu contează ce faci. Sunt fericită că e ziua mea, am alături de mine o parte dintre prietenii mei. Nu sunt persoane publice. Sunt cu persoanele dragi mie.

Nicoleta e la Miercurea Ciuc, era un drum prea lung pentru o petrecere scurtă. Deocamdată am văzut doar florile şi nu am despachetat toate cadourile, îmi place să am casa plină de flori.

Ei bine… nu am niciun iubit. Îmi doresc să mă reîntorc la TV, mi s-a spus că mă iubeşte camera, dar aştept un proiect care să fie pe placul meu. O să mă mărit… să fac trei perechi de tripleţi, să o depăşesc pe Nicoleta”, a declarat Iuliana Luciu la emisiunea „Răi da’ Buni”, de la Antena Stars.

sursa

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.