La 3 ani de la moartea Mărioarei Zăvoranu, Oana face declarații năucitoare. Abia acum a spus, în sfârșit, de ce a murit de fapt mama ei: „Să fiu patroană de cimitir…”

0

Oana Zăvoranu a acceptat să dea un interviu în cadrul unei emisiuni televizate, unde a vorbit despre marile sale dezamăgiri în viață, dar și despre Mărioara Zăvoranu și despre planurile ei de viitor.

Deși are succes și se simte împlinită, Oana regretă că nu s-a născut în America, dar şi că nu a ştiut să-i intre sub piele mamei sale.

Iată un fragment din întreaga sa declarație:

„Mie nu îmi e ruşine de muncă. În viaţă trebuie să înveţi să îţi dezvolţi simţurile calităţii. Ruşine este să fii putoare şi să stai degeaba. Îmi e dor de mama şi mă oftic că nu este în viaţă, deoarece aş vrea sa mă uit în ochii ei şi să-i arăt ce am făcut singurică.

Tatăl meu natural, Bănicoiu, vindea mâncare cu unt şi caşcaval în pasajul Victoria. Tatăl meu natural făcea bani din piatră seacă. (…) Sunt singura persoană publică care am făcut ceva care chiar contează. Regret că nu m-am născut în America, că nu sunt mai înaltă cu 5 cm şi că trebuia să fiu mai bandită cu mama. E mai bine să spui ca unii şi să faci ca tine. Mama a murit de septicemie, nu a murit din cauza supărării sau a stresului. Oamenii sunt răi şi fac bani de pe urma morţilor.

Nimeni nu zice că nu am vrut să fiu patroană de cimitir. (…) Cu mama surogată am pus puţin de stop, în România nu e ok. Mai bine mă duc în America sau în Rusia, dar nu vreau să înfiez (…). Trebuie să ai și un lipici. Că dacă tu ești un ciufut sau o ciufută… Cred că sunt singura vedetă din România care a făcut un parfum care chiar contează. Mama a murit de septicemie, după 90 de zile de spitalizare. Nu mori de septicemie din cauza supărării (…) Dar vezi că oamenii sunt foarte răi.”

sursa

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.