La aproape jumătate de an, mama Denisei Răducu spune ce simte: „Eu nu cred că mai duc un an de zile”

0

A trecut aproape jumătate de an de la moartea artistei Denisa Răducu.

Durerea mamei cântăreței nu poate fi alinată de nimeni și nimic. Pentru prima dată de la moartea acesteia, mama sa a intrat în direct prin telefon la emisiunea Wowbiz și a povestit cum s-a întâmplat și ce e în sufletul ei.

 

În platoul emisiunii a fost invitat cântărețul Ticy și soția acestuia. În trecut, Denisa Răducu a colaborat cu Ticy și au avut o frumoasă relație de prietenie. În acest context, mama artistei a dorit să vorbească despre fiica sa, de care îi este extrem de dor.

Nu există durere mai mare decât pentru o mamă care își pierde copilul. Femeia spune că de acum îi este din ce în ce mai greu.

”De acum încolo mi-e mai dor de Denisa, îmi amintesc că nu mai e. Mulţumesc Ticy că ai avut o colaborare frumoasă cu Denisa, că ai fost alături de mine la Cimitirul Bellu. Sunt terminată şi nu-mi vine să cred că Denisa a murit.

Eu atunci la înmormântare eram amorţită. Nu ştiu ce se întâmplă cu mine după şase luni de suferinţă. Când o vedeam că se topeşte sub ochii mei mi se duceau zilele.

Eu nu cred că mai duc un an de zile. Măcar să-i fac pomană de un an. Am visat-o de multe ori. Mamă stai liniştită că nu mă mai doare nimic. Asta îmi spune mereu.

L-am văzut pe Ticy când a venit ultima dată şi a văzut-o a rămas marcat de cât slăbise. A fugit pe balcon.”

Mama artistei a vorbit pentru prima dată despre boala care a doborât-o.

„A avut o boală galopantă. N-a mai putut să o salveze absolut nimic. Când a descoperit două tumori că e în stadiul IV şi nu se poate opera. Am înţeles pe loc. La Viena mi-au zis <<iubiţi fata asta ca atunci când aţi avut-o în burtă, pentru că nu o veţi mai avea>>. I-am spart toate venele. Nu mai avea nimic, niciuna.”

Denisa îi apare frecvent în vis.

„Am încercat tot ce am putut ca să o salvez. Am avut un înger de copil. Când am visat-o voiam să-i facă masaj pe picioare şi mi-a zis că n-o mai doare nimic. Trebuia să mor eu, nu ea. Era frumoasă, era deşteaptă şi cânta frumos.”, a mărturisit, printre lacrimi, mama Denisei, în cadrul emisiunii Wowbiz.

sursa

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.