Legătura sfâşietoare dintre morţile Cristinei Manea, proaspăta mămică diagnosticată cu cancer in ziua in care a nascut, interlopul din Piteşti şi Monalisa, tânăra make-up artist

0

Este doliu în Piteşti, după ce trei tineri s-au stins din viaţă la doar câteva zile distanţă. Un mesaj sfâşietor a apărut pe reţelele de socializare.

 

Prima a fost Monalisa Pandelea, tânăra make-up artist răpusă de cancer. A urmat Dragoş Stoican, interlopul care a sfârşit într-un accident rutier. Ultima, cea care a suferit enorm, a fost Cristina Manea, proaspăta mămică răpusă de cancer, boală de care a aflat chiar în ziua în care a născut.

O tânără îi cunoştea pe toţi trei şi suferă enorm acum. Nu poate trece peste aceste pierderi uriaşe.

„3 Tineri frumosi cu un viitor înainte…
Cristina şi Dragos au plecat dintre noi în aceeasi zi… Tineri părinţi… Crissu 23 ani era o mămică ce nu s-a putut bucura de fetiţa ei, şi-a dat viaţa pentru copilul ei.. Criss mi-a fost ca o surioară, poate mult mai mult de atât…
Dragos 30 ani, tătic a 2 fetiţe superbe… coleg de şcoală 8 ani, vecin şi prieten..
Criss 23 ani şi Monalisa de 26 ani amândouă din Pitesti, au murit la diferenţă de câteva zile, nu au făcut faţă unor boli necruţătoare. Acum sunt alături de îngeri toţi 3.
Doliu în Judetul Arges pentru aceste suflete… Toţi aveau dreptul la viaţă şi aveau multe de oferit. Viaţa pentru ei acum începea cu adevărat.”, este mesajul sfâşietor apărut pe paginile celor trei tineri care s-au ridicat la cer.

galerie foto 

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.