lie Năstase, prins băut la volan! I-a înjurat pe polițiști și a devenit violent! Fostul mare tenismen a fost încătușat și dus pe sus la secție

0

Ilie Năstase a comis-o din nou! Acesta a fost prins băut la volan, vineri dimineață (25 mai), în jurul orei 4:45, în Capitala.

Poliţiştii spun că i-a înjurat şi a devenit recalcitrant, motiv pentru care a fost încătușat.

Ilie Năstase a fost oprit de oamenii legii pe Șoseaua Nordului, lângă Ambasada Chinei, în urma unui filtru al polițiștilor. Fostul mare tenismen a dat semne clare că era băut. Când polițiștii i-au cerut să-i fie recoltate probe biologice Ilie Năstase a refuzat și i-a înjurat. Acesta a fost încătușat și dus la INML, unde și acolo a refuzat recoltarea de probe biologice. Astfel, polițiștii l-au dus la sediul Brigăzii Rutiere și au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice dar și pentru refuzul de recoltare a probelor biologice.

„În jurul orei 4.45, pe Şos Nordului, zona ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani.

Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice.

Bărbatul a refuzat să-i fie recoltate mostre biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare mostre biologice.”, se arată în comunicatul Poliției.

Ilie Năstase nu este la prima abatere de acest gen. El a mai trecut printr-un episod asemănător şi în 2011 când, de asemenea, s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice.

sursa

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.