Liviu Vârciu s-a schimbat total: „Numai eu îi fac baie Anastasiei”. Cum a reacționat când fata cea mare a ieșit la întâlnire

0

Liviu Vârciu s-a schimbat total de când a devenit tată pentru a doua oară. Se dedică foarte mult creșterii Anastasiei și chiar este mândru că poate face atâtea lucruri pentru fiica lui.

 

„Nu mi-am imaginat vreodată că pot fi așa. La un moment dta viața te schimbă. Am fost în club acum vreo două săptămâni, am stat fix vreo 35 de minute. Le-am zis prietenilor: eu aș vrea să merg acasă. Sper să nu mă protesc în halul ăsta”, a spus Liviu Vârciu.

„Vreau să mă dedic familiei. Să îi scot din sărite. Să îi termin psihic mă descurc. Nu mă așteptam să mă descurc atât de bine. Eu cu Carmina am avut noroc în ghilimele că nu prea am, eram și tânăr și a trăit la maică-sa mai mult. Eu nu prea pun mâna pe copii foarte mici pentru că mi-e teamă. Când s-a născut prima oară nu am vrut să o iau în brațe. (…) Eu o spăl acum, numai eu îi fac baie. A început să râdă. Are o lună și 13 zile”, a mai spus Liviu Vârciu.

Când vine vorba de Carmina, Liviu Vârciu știe cum să îi explice toate lucrurile pe care trebuie să le știe la vârsta ei.

„Fii-mea s-a dus să se întâlnească cu un băiat astăzi. Am certat-o puțin astăzi. A zis că se duce două ore la mall cu un prieten din Arad. E o relație de prietenie între mine și ea. Ea știe să nu mă dezamăgească”, a povestit artistul.

Liviu Vârciu are deja două fete, dar speră că va avea și un băiat. S-a gândit inclusiv ce nume îi va pune.

„Dacă o să fac un băiat îi voi pune numele Liviu Vârciu Junior”, a spus Liviu Vârciu.

sursa

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.