Loredana e istorie! Hamude s-a cuplat cu o fostă concurentă la „Burlacul”?

0

Hamude a uitat-o pe Loredana, cea cu care a mers la emisiunea „Insula Iubirii” şi a apărut alături de o fostă concurentă la emisiunea „Burlacul”.

Lui Hamude i-au fost distruse toate visele pe „Insula Iubirii”, după ce Loredana s-a cuplat cu una dintre ispitele masculine. A fost distrus! La un moment dat spunea că vrea să se omoare. El plănuia să o ceară în căsătorie pe Loredana în următorul an, însă ea i-a spulberat toate visele. După ce a trecut prin toate aceste clipe, Hamude şi-a recăpătat zâmbetul, iar cea care ar fi „vinovată” este o brunetă cunoscută în showbiz.

Recent, o fostă concurentă la emisiunea „Bulacul” a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de el. Cei doi au avut parte de o zi de relaxare, lucru menţionat şi în descriere şi au imortalizat-o cu o imagine care le-a pus pe jar pe admiratoarele lui Hamude.

„Minunaţi”, le-a scris cineva.

S-a cuplat Hamude cu fosta concurentă la „Burlacul”, Roxana Robotin? NU RATA ultimele ediţii de la „Insula iubii”, pentru a afla deznodământul poveştii dintre Hamude şi Loredana! 

Hamude este un tânăr de 26 de ani, de origine arabă, care s-a făcut remarcat în urma participării la emisiunea „Insula Iubirii”. DE cealaltă parte, Roxana Robotin are 30 de ani şi este cunoscută pentru participarea la emisiunea „Burlacul”. 

vezi video aici

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.