Mama tânărului, care şi-a omorât soţia şi a vrut să se sinucidă, nu îşi revine din şoc. „De ce s-a întâmplat aşa ceva cu copiii noştri?”

0

Crima oribilă din Timişoara a şocat, din nou, o ţară întreagă.

Tânăra de 26 de ani a fost ucisă de soţul său fără milă, după care acesta a vrut să se sinucidă. Odată cu accidentul suferit de Sergiu Olteanu s-a aflat şi de crima comisă de acesta.

Bărbatul de 29 de ani a vrut să se sinucidă, intrând cu maşina într-un stâlp, însă planul nu a fost dus până la capăt pentru că a fost găsit de oamenii legii. Acesta le-a dezvăluit acestora crima comisă şi a fost dus la spital, acolo unde este păzit de poliţie. Vestea teribilă a îngrozit întreaga familie şi pe toţi cei care îi cunoşteau, mai ales că nimeni nu se gândea că Sergiu Olteanu este capabil de aşa ceva. Cei doi se căsătoriseră de un an şi păreau fericiţi.

„Doamne, de ce s-a întâmplat aşa ceva cu copiii noştri, le-am făcut nuntă, totul a fost frumos. Eu i-am spus că dacă copilul meu va afla vreodată ceva de ea, copilul meu nu rezistă ca să-l înşeli şi ca să-l minţi”, a spus Elena Olteanu, mama vitregă a tânărului.

„Se înţelegeau foarte bine, a lucrat în construcţii, în ultimul timp a fost plecat în Luxemburg”, a spus un vecin.

sursa

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.