Mărturia lui Tuncay la doi ani de la divorţ. A venit momentul să spună adevărul! Răspunde celor mai incomode întrebări

0

Au trecut doi ani de la divorţul care zguduia showbizul, divorţul Andreei Marin de Tuncay Ozturk. S-au scris multe despre această despărţire, s-au spus şi mai multe, însă nimeni nu l-a provocat până acum pe fostul soţ al vedetei la un interviu în care să răspundă tuturor acuzaţiilor şi să-şi spună partea de adevăr.

„Nu vreau să încep nimic. Vreau doar să răspund lucrurilor care s-au scris până acum în presă, pentru că nu am răspuns până prezent. Da, a fost dreptul meu să reacţionez, dar am preferat să tac. Este o poveste care nu se mai termină. După cum vezi, au trecut doi ani şi nu s-a terminat, pentru că oamenii vor răspunsuri”, îşi începe Tuncay mărturia.

Şi continuă seria dezvăluirilor cu un subiect sensibil, femeile din viaţa lui. A existat sau nu cineva în viaţa lui după Andreea Marin? Şi-a refăcut viaţa şi ţine totul secret sau nu mai are curajul să încerce o relaţie cu o femeie în Romania?

„Am tot încercat să evit întrebarea asta. Sigur că am mai ieşit la întâlniri, dar începe să fie din ce în ce mai greu. Nu neapărat mai greu, dar e mai complicat să ai încredere în cineva. Pe termen lung, nu mă gândesc să mă întorc în Turcia. Sunt fericit aici. Vreau să rămân aici să-mi dezvolt afacerea şi chiar să-mi întemeiez o familie aici, adică să mă stabilesc în România”, spune terapeutul.

O altă controversă pe care o lămureşte este cea din jurul presupusei aventuri cu asistenta lui, Sandra. A fost surprins de nenumărate ori în prezenta ei, dar şi ieşind din casa ei, târziu în noapte.

„Au apărut multe surse, dar noi nu ştiam cine sunt acele surse. Putea fi oricine, chiar şi unul care s-a nimerit în acelaşi loc cu noi. Ne uitam la televizor şi vedeam cum spun că ei ştiu sigur că noi suntem împreună. Ce e sigur? Şi cine sunteţi voi ca să spuneţi asta?”, se revoltă Tuncay.

Dezvăluirile nu se opresc aici. De ce a ajuns Andreea Marin să-i ceară divorţul şi să-l scoată definitiv din viaţa ei? De ce a ales Tuncay să rămână în România când toate tunurile erau pe el? Ce relaţie a avut cu asistenta Sandra, de fapt, şi ce s-a întâmplat cu ea? Şi ce viaţă duce la doi ani de când nu mai este soţul Andreei Marin. Ei bine, Tuncay răspunde la toate aceastea şi multe altele într-un interviu pe şleau, fără menajamente, în exclusivitate, pentru ştirile Antena Stars. Vedeţi interviul integral, luni, de la ora 14.00, la Star Magazin, prezentat de Laura Micovschi.

sursa

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.