MOMENT NEAŞTEPTAT, la TV! Raluca Dumitru a plecat de la Star Matinal

0

Asistenta emisiunii „Star Matinal” i-a lăsat pe Natalia Mateuţ şi Răzvan Botezatu singuri în platou şi a fugit în mare grabă, după ce a primit un mesaj pe telefon.

Raluca Dumitru a fost sunată de excentricul om de afaceri Cristian Ţânţăreanu, care nu a mai putut să iasă din casă din cauza nămeţilor.

Prezentatorul matinalului a fost cel care a anunţat plecarea Ralucăi Dumitru şi a şi spus care a fost motivul pentru care vedeta a recurs la acest gest.

„Raluca a plecat de urgenţă să salveze un milionar excentric”, a spus Răzvan Botezatu în cadrul emisiunii pe care o prezintă împreună cu Natalia Mateuţ.

Raluca Dumitru e asistentă în cadrul emisiunii „Star Matinal”, prezentată de Răzvan Botezatu şi Natalia Mateuţ. Matinalul e difuzat pe Antena Stars de luni până vineri, de la ora 09:00.

Natalia Mateuţ are 26 de ani şi e fiica fostului internaţional dinamovist Dorin Mateuţ. Acesta s-a născut pe 5 august 1965, în comuna Vad, judeţul Cluj şi un fotbalist român, deținător al Ghetei de aur, în prezent retras din viața sportivă. În trecut, ea a fost asistenta lui Mihai Morar în cadrul emisiunii „Răi da’ buni”.

Răzvan Botezatu are 26 de ani şi poate fi văzut de luni până vineri, de la ora 09.00, la Antena Stars, unde prezintă emisiunea „Star Matinal”, împreună cu Natalia Mateuţ. Până la mijlocul lunii decembrie 2016, prezentatorul tv a avut-o colegă pe Rocsana Marcu.

vezi aici video 

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.