N-o mai recunoști pe ”grasa” Mihaelei Rădulescu A slăbit INCREDIBIL și arată ca o bombă-sexy

0

Crina Cătinean, adolescenta care a fost făcută grasă de Mihaela Rădulescu la ”Românii au talent”, a ajuns de nerecunoscut.

Gimnasta a luat aminte la sfatul primit şi a scăpat de kilogramele în plus, iar acum se laudă cu o siluetă de invidiat.  

Au trecut doi ani de când a fost făcută ”grasă” de Mihaela Rădulescu, iar acum a ajuns de nerecunoscut! Crina Cătinean s-a transformat dintr-o adolescentă pufoasă într-o adevărată bombă sexy, deşi are numai 17 ani.

 

Tânăra a scăpat de kilogramele în plus din cauza cărora a fost ”apostrofată” de Mihaela Rădulescu şi şi-a recăpătat încrederea în sine, iar acum a început să pozeze sexy pe internet. Crina are paginile de socializare pline cu selfie-uri în care apare machiată strident, în care se vede limpede că-i place să flirteze cu obiectivul aparatului de fotografiat. Nelipsite sunt şi pozele în care apare în ţinute mulate, care-i pun în valoare noua siluetă.

Ce s-a întâmplat la ”Românii au talent”, după ce Crina Cătinean şi colega ei au terminat reprezentaţia artistică

Momentul artistic a fost umbrit de remarca Mihaelei Rădulescu, care a criticat-o pe una dintre fete din cauza greutăţii ei şi i-a cerut să slăbească cinci kilograme până la următoarea etapă.  Se pare că tânăra s-a conformat şi a participat la cea de-a doua semifinală cu 2, 5 kilograme în minus.

„I-am dat un sfat pentru care mi-a sărit toată ţara în cap. Dar mă bucur că te-ai luat după mine. Am avut dreptate? Îţi mulţumesc. Vreau să vă văd mai departe”, a declarat Mihaela Rădulescu vineri seară la “Românii au talent”.

Cum a ajuns Mihaela Rădulescu să stârnească polemici
„Dacă te pun pe cântar data viitoare şi nu ai cu cinci kilograme mai puţin, nu mai treci de mine”, i-a spus Mihaela Rădulescu la prima ediţie a emisiunii “Românii au talent”.
 Andra i-a luat apărarea adolescentei, explicând că ea nu caută persoane trase prin inel: „Mie nu mi s-a părut că fata este grasă. Momentul a fost bun şi asta este ceea ce mă interesează pe mine”.

Deranjată de remarca colegei sale de la “Românii au talent”, Mihaela Rădulescu i-a atras atenţia acesteia că părerea ei este una avizată având în vedere că şi ea a practica acest sport.

 „Ţie îţi plac dansatoarele grase? Lacul lebadelor pe 100 de kilograme pe picior! Nu merge, Andra, la gimnastică, e dans… Lumea te-a aplaudat. Reacţia ta a fost una pe placul publicului. Eu am părut aia rea. Este ca şi cum eu mi-aş da cu părerea despre muzică”, a continuat atunci iubita lui Felix Baumgartner.

galerie foto

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.