O altă latură a Gabrielei Cristea! Tavi Clonda a surprins-o în timp ce îi cânta fiicei Bella Victoria

0

Gabriela Cristea pare să fie de nedezlipit în ceea ce o privește pe micuța Bella Victoria Margot, fetița sa și a lui Tavi Clonda. Mulți apreciază că este o mamă desăvârșită, un lucru ce reiese din imagini, iar o filmare recentă întărește această idee.

 

Tavi Clonda a postat pe pagina sa de Instagram un video în care Gabriela Cristea se joacă de zor cu mânuțele fetiței, cântându-i un cântecel adorabil.

Victoria pare extrem de fascinată de ceea ce se întâmplă, singurul lucru care aproape că i-a distras atenția fiind telefonul cu care tăticul ei imortaliza momentul.

Fanii au înroșit butonul de like, mulți remarcând că Gabriela Cristea are o voce blândă, în care se poate auzi cât de topită este după micuța ei comoară.

„Superbă! / Victoria are fruntea lui tati / Fetița foarte frumoasă și receptivă la poezia spusă de mami!” au fost doar câteva dintre numeroasele mesaje de apreciere.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea s-au cunoscut și îndrăgostit în cadrul unei emisiuni. Cei doi s-au căsătorit în primăvara lui 2015, iar în 2017 au devenit și părinți.

vezi aici video 

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.