O mai ții minte pe femeia gravidă care s-a acoperit cu 20.000 de albine? Ce s-a întâmplat bebeluşul: „Mi-e rușine că există astfel de oameni în lume”

0

Emily Mueller, femeia care a devenit virală, după ce s-a acoperit cu peste 20.000 de albine, trăiește o dramă intensă în viața ei.

Copilul care urma să se nască a decedat. Aceasta a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.

 

Emily Mueller, o femeie în vârstă de 33 de ani, din Ohio, a devenit virală, în momentul în care aceasta și-a acoperit burta cu peste 20.000 de albine, însărcinată fiind. Femeia a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant despre decesul fiului ei.

Micuțul a decedat chiar în pântecele mamei sale, în urmă cu o săptămână, scrie Dailymail.

„Nu pot explica intensitatea emoțiilor prin care trec, în momentul în care afli că pruncul tău a murit. După câteva minute, m-am simțit copleșită.

– „Ryan (n.r. soțul ei), toți vor crede că noi am făcut asta. Fotografia cu albinele, ei vor crede că e vina noastră”.
Soțul meu mă privește și răspune: „Nimeni nu va spune ceva atât de crud despre noi, Emily. Nimeni nu ne va acuza că noi l-am rănit”.
Adevărul este că așa vor face. Și fac.

(…) Aceasta a fost cea de-a treia sarcină de când sunt apicultor. Efectul albinelor nu provoacă nașterea unui copil. Sunt dezgustată să văd că oamenii încearcă să ne învinovățească pentru moartea lui Emerson. Cum puteți să trăiți cu voi înșivă, încercând în vreun fel să umiliți acești părinți suferinzi în cele mai multe zile ale lor? Nici măcar nu-mi pot imagina ură în viața acestor oameni. Nu pot să mă refer la ele în niciun caz, de aceea nu înțeleg. Emerson nu a murit din cauză faptului că eu sunt apicultor. De fapt, a existat un risc mai mare pentru copilul nostru nenăscut”, este o parte pe care a scris-o Emily pe contul său de socializare.

sursa

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.