Oamenii cu RH negativ ar avea origini extraterestre. Un studiu bazat pe teoriile renumitului cercetator american Brad Steiger

0

Conform teoriei halucinante a cercetătorului american Brad Steiger, cunoscut datorită studiilor sale despre fenomenele paranormale, oamenii cu RH negativ sunt oameni deosebiți.

Teoria lui se bazează pe faptul că aceștia ar fi purtători de gene sau chiar urmași ai extratereștrilor.

Legile geneticii susțin faptul că noi putem moșteni doar caracteristicile predecesorilor noștri, nu și mutațiile; mergând pe baza acestei ipoteze și a faptului că omul și maimuța au gene comune ar rezulta că și sângele ar fi compatibil, însă cercetările din domeniu arată în schimb că toate maimuțele au RH-ul pozitiv.

Conform statisticilor, cel mai mare procent (30%) de persoane cu RH negativ se află în rândul bascilor spanioli a căror origine nu este cunoscută nici până în ziua de azi, evreilor din Israel, samaritenilor și evreilor negri etiopieni, asta comparativ cu alte popoare unde procentul abia atinge 1%.

Cercetătorii și oamenii de știință susțin că oamenii cu RH negativ au apărut pe Terra în urmă cu 35 de mii de ani, fără a se cunoaște însă cum, iar cea mai cunoscută ipoteză în acest sens este legată de invazia extratereștrilor, teorie susținută de-a lungul timpului și de faptul că majoritatea oamenilor cu RH negativ sunt înzestrați cu capacități neobișnuite, cum este și cazul prezicătorilor și mediumurilor.

Dar ce înseamnă însă RH negativ? După cum bine se știe există patru grupe de sânge, însă toate diferite din punct de vedere al conținutului de proteine din sânge care luptă împotriva bacteriilor, iar cei care au aceste proteine, adică majoritatea oamenilor, au RH-ul pozitiv, iar cei care nu le au posedă RH-ul negativ.

Există însă și niște caracteristici specifice oamenilor cu RH negativ care îi diferențiază de ceilalti, iar acestea sunt urmatoarele:

Stabilitate emoțională și psihologică mai mare.
Un IQ mai ridicat.
Temperatura corpului mai scăzută.
O mare parte au părul roșcat.
Cel mai des au ochii albaștri, verzi sau căprui deschis.
Nu iubesc deloc frigul și sunt și foarte sensibili la căldură.
Există mai multe curiozități legate de oamenii cu RH negativ, cum ar fi faptul că nu pot fi clonați ori că sistemul imunitar al femeii însărcinate tinde să „lupte” cu embrionul pe care îl percepe ca pe un corp străin. De aceea, sarcinile femeilor cu RH negativ sunt atent supravegheate de medic, iar acestora li se administrează medicamente pentru suprimarea imunității…

Fără a putea fi explicat acest fenomen al respingerii propriului copil, cercetătorii au pus acest fenomen pe seama unei posibile proveniențe extraterestre.

sursa

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.