OANA ROMAN a surprins pe toată lumea! După ce medicul i-a spus că nu mai poate face copii, vedeta a anunţat că va fi, din nou, mamă

0

Oana Roman îşi doreşte să îi mai ofere fetiţei sale un frăţior, dar, din păcate, vedeta nu mai poate face copii. Fiica lui Petre Roman a găsit, în schimb, metoda prin care poate deveni din nou mamă.

 

Pentru că fetiţa ei îşi doreşte un partener de joacă, Oana Roman s-a gândit foarte serios să adopte un copil. Vedeta a dezvăluit dorinţa ei la „Star Magazin”.

„Izabela are nevoie de un frate pentru că a crescut şi vine acasa de la grădiniţă şi spune <<Mami, Patrick e fratele meu>>, eu glumesc acasă <>. M-am gândit foarte serios să începem să ne gandim că singura soluţie pentru a avea un copil e să infiem”, a declarat Oana Roman pentru Antena Stars.

Vedeta nu mai poate face copii din cauza unor probleme de sănătate. Anul trecut, Oana Roman a suferit şi un avort, neputând să mai rămână însărcinată.

„Mi-am dorit foarte mult să ştiu care este situaţia, pentru a vedea în ce stadiu sunt cu această operaţie, dar Dumnezeu a vrut să rămân însărcinată. Vreau să vorbesc pentru că de fiecare dată sunt întrebată Când mai faci un copil? Fiecare întrebare era ca un cuţit în inimă. Nu vreau să mi se mai pună această întrebare niciodată! Nu mai pot face copii. Acum o lună, eu şi Marius am fost fericiţi să aflăm că vom avea un copil. Medicul mi-a spus că există riscuri enorme. Sarcina era foarte, foarte mică. A trebuit să fac o intervenţie, dar am avut termen de gândire. Mi-a explicat medicul care sunt riscurile. Apoi am vorbit şi cu chirurgul şi mi-a spus că dacă nu aş fi avut un copil, puteam să încercăm să ne asumăm nişte riscuri, dar in contextul în care ai un copil care are nevoie de mamă şi de tată, te rog să te gândeşti”, a declarat Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV, la sfârşitul anului trecut.

sursa

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.