Oana Zavoranu si-a cerut scuze fata de Corina Danila! Ce regreta cel mai mult bruneta de pe vremea cand juca in telenovele: „Toate nenorocirile…”

0

Oana Zavoranu a povestit recent ca regreta cum s-a comportat cu Corina Danila.

Chiar daca au trecut 14 ani din momentul in care Oana Zavoranu juca in telenovele, aceasta si-a adus aminte mai multe momente cheie din timpul filmarilor pentru „Numai iubirea”. Astfel, la pachet cu amintirile au venit si regretele pentru celebra bruneta.

Bruneta s-a bucurat de un foarte mare succes pe vremea cand isi facea aparitia in productiile romanesti si chit ca a avut de interpretat un personaj cu rol negativ, ea a avut priza la public.

La 14 ani de la incheierea filmarilor pentru „Numai iubirea”, prima telenovela romaneasca, Oana Zavoranu si-a adus aminte cum o trata pe Corina Danila, atunci cand cele doua rivale din serial se aflau in fata camerelor de luat vederi.

Desi in afara productiei s-au inteles foarte bine si au lucrat precum doua profesioniste, respectandu-si rolurile, Oana Zavoranu inca are mustrari de constiinta pentru felul in care a fost nevoita sa se comporte cu Corina Danila.

„Mi-am cerut tot timpul scuze pentru toate palmele si pentru toate nenorocirile pe care i le-am facut, dar as vrea oricand sa mai joc”, a marturisit Oana Zavoranu, potrivit libertatea.ro. Bruneta a facut referire si la Ana Dogaru, personajul interpretat de Corina Danila.

sursa

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.