Panică la hotel, un bărbat a încercat să se sinucidă din cauza unor probleme in amor

0

Panică şi mobilizare generală la un hotel din Bistriţa. Un bărbat a încercat să se sinucidă după o decepţie în dragoste. Pompierii au reuşit să-l salveze, ei au urcat la etajul 4 cu autospeciala cu scară şi l-au scos la timp.

Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a închiriat o cameră la un hotel, unde a încercat să-şi pună capăt zilelor. Apropiaţii spun că era depresiv şi că urma un tratament după ce s-a despărţit de soţie. Potrovot România TV, omul a combinat medicamentele cu alcool şi i-a trimis femeii un mesaj în care o anunţa că vrea să moară.

Femeia a sunat la 112 şi a mers într-un suflet la hotel. Pentru că angajaţii nu aveau cheie de rezervă, pompierii au urcat în balconul de la etajul 4 cu o autoscară. L-au găsit pe bărbat mai mult mort decât viu, au deschis uşa şi l-au dus de urgenţă la spital.

„Au actionat pentru a ajunge la un barbat care se afla in stare de semiconstienta pe balconul aflat la etajul 4 al hotelului. Salvatorii au asigurat accesul cu ajutorul autospecialei de salvare si interventie la inaltimi”, a declarat un pompier.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.