Previziuni karmice 18-24 iulie 2016 pentru toate zodiile Luna Plină în Capricorn va influenţa toate zodiile. Vezi cum este afectată zodia ta

0

Previziuni karmice 18-24 iulie 2016. Luna Plina se va produce in Capricorn, o zodie greu incercata anul acesta. Evenimentul va avea loc pe 20 iulie la ora 01:57, ora Romaniei.

BERBECUL SI BALANTA, O SAPTAMANA ARMONIOASA

Berbecul este favorizat in Casa Iubirii de evenimentele astrologice care se produc in perioada 18-24 iulie 2016. Aceasta zodie de foc este favorizata mai ales in sectorul calatoriilor, iar daca excursiile programate sunt cu persoana iubita atunci sunt semne ca relatia pe care o are se incheaga mai puternic decat isi imagina vreodata.
Cat despre Balanta, aceasta zodie de aer va cauta sa evadeze din realitatea monotona in care o vor atrage ceilalti. Isi va dori mai multe experiente si va face chiar experimente interesante cu viata ei. Bucuria i se va citi pe chip toata saptamana.

LEUL SI FECIOARA, TENSIUNI INTERIOARE

Leul se va trezi in mijlocul unor contradictii pe care singur le genereaza. Se va lovi de multe promisiuni neonorate pentru ca efectiv a uitat de ele. Problema e ca ceilalti nu uita asa usor si il poti sanctiona aspru, mai ales ca Leul se va comporta fara multa credibilitate si nu va face eforturi sa convinga pe cineva de ceva.

 

Citeste continuarea previziunilor pe teotrandafir.com

 

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.