Previziuni karmice 2-8 ianuarie 2017: Vine o perioadă plină de încercări:

0

Previziuni karmice 2-8 ianuarie 2017. Anul 2017 debuteaza cu un fenomen asteptat de majoritatea nativilor. Planeta Venus intra in zodia Pesti marti, 3 ianuarie, iar Mercur va intra in Sagetator pe 4 ianuarie la ora 16 si 17 minute.

 

Previziuni karmice 2-8 ianuarie 2017

ZODIILE DE PAMANT: 

 

TAUR – Debordezi de fericire, mai ales in perioada 3-5 ianuarie. Vor fi cateva zile in care vei prinde curaj sa termini lucrurile incepute candva. Sunt favorizate sectorul amoros si cel financiar. 

FECIOARA – Viata ta se va schimba complet inca de la debutul anului. Planurile tale de viitor se vor modifica. Vor aparea in calea ta oameni providentiali, oameni de la care ai de invatat o sumedenie de lucruri. 

CAPRICORN – Ce e greu a ramas in 2016, asa ca pregateste-te de o perioada de glorie, asa cum meriti. Te asteapta o saptamana plina de surprize placute. Eforturile tale la munca vor fi, in sfarsit, recunoscute. 

ZODIILE DE AER:

GEMENI – Vine o perioada plina de incercari. Unele obstacole vor fi subtile, altele evidente. In mainile tale sta puterea de a putea depasi orice problema. Anul 2017 iti aduce multa forta sa inlaturi din calea ta tot ce te deranjeaza. 

BALANTA – Anul nu incepe extraordinar pentru tine. Anumite probleme de familie nerezolvate la timp vor reveni asupra ta. Intre 5 si 7 ianuarie vei fi supus mai multor teste chiar de catre cei dragi. 

VARSATOR – Vei sta prost cu nervii. Cauza starii tale confuze, a predispozitiei de a te certa cu toata lumea este nerabdarea. In noul an va trebui sa inveti sa fii mai rabdator, mai impaciuitor.

 

Mai multe, pe revista Teo

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.