Prima declaratie a Ginei Pistol, in legatura cu triunghiul amoros dintre ea, Smiley si Ana Baniciu: „Am mancat eu pestisori mai mari la viata mea”

0

La mai puțin de 24 de ore după ce CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit că Ana Baniciu și Smiley și-au dat mesaje nepotrivite, Gina Pistol a vorbit despre acest subiect.

Prezentatoarea de la „Asia Express” a mărturisit ce părere are despre gestul fiicei lui Mircea Baniciu, dar și cum este în prezent relația ei cu Smiley.

 

Gina Pistol a mărturisit în cadrul interviului, pe care l-a acordat în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că au fost și alte femei care au încercat să ajungă în patul iubitului său, Smiley. Fiind un subiect destul de delicat, prezentatoarea TV a încurcat o expresie prin care a vrut să spună, de fapt, că au fost persoane mai bine cotate decât Ana Baniciu care au încercat să intervină în relațiile ei de iubire.

„Nu vreau să comentez. Nu, chiar nu vreau să comentez. Nu mă interesează subiectul și nu o iau ca pe o amenințare, nu o iau ca nimic. Absolut deloc (n.r.: răspunsul Ginei Pistol la întrebarea: «Să înțeleg că nu v-a afectat relația?»). Am mâncat eu peștișori mai mici la viața mea (n.r.: cu siguranță Gina Pistol a vrut să spună, de fapt, «peștișori mai mari». Dar, din cauza subiectului delicat, a folosit o altă expresie)”, a declarat prezentatoarea TV în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Întrebată despre iubitul ei, Gina Pistol s-a înseninat la față și a spus că Smiley e bine și că e ocupat cu proiectele în care e implicat.

„E bine, muncește”, a mai spus Gina Pistol.

Pe Gina Pistol am surprins-o azi în timp ce ieșea dintr-o farmacie de unde și-a luat câteva medicamente pentru gripă și răceală.

„Mi-am cumpărat ceva pentru răceală și gripă. Vă uitați la noi, mulțumim frumos!”, a spus vedeta la începutul interviului obținut în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

sursa

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.