Răsturnare de situaţie în cazul femeii acuzată că şi-a înşelat soţul cu 56 de bărbaţi. Avem rezultatul testului poligraf

0

Răsturnare de situaţie în cazul femeii acuzată că şi-a înşelat soţul cu 56 de bărbaţi.

Doamna Lucia, femeia torturată fizic şi psihic care şi-a spus povestea în cadrul emisiunii „Acces direct”, a făcut testul poligraf pentru aflarea adevărului. Soţul doamnei a aflat adevărul care l-a şocat. În ciuda răspunsului clar, domnul Gică tot nu o crede pe soţia lui.

 

Doamna Lucia a spus adevărul la toate întrebările. Se pare că femeia i-a fost fidelă în ultimii 28 de ani, deşi cei doi sunt căsătoriţi de 40 de ani. Femeia a recunoscut că în urmă cu 28 de ani a întreţinut relaţii sexuale de nenumărate ori cu un coleg de muncă, iar Gică ştia de acest lucru. Pe lângă asta, Lucia a spus adevărul şi la întrebarea că nu a avut niciodată boli cu transmitere sexuală.

Soţul gelos a recunoscut că a înşelat-o şi el pe soţia lui şi crede, în continuare, că partenera de viaţă l-a înşelat cu mai mulţi bărbaţi cu mult timp în urmă, însă testul poligraf îl contrazice.

Doamnul Gică a început să plângă în timpul emisiunii şi i-a cerut iertare soţiei. Acesta a spus că o aşteaptă acasă şi că nu o să o mai tortureze nici fizic nici psihic.

vezi aici video 

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.