Roxana Vancea, mărturisire uluitoare: ”Mircea Badea este angajatul meu. E bătrân, ce-i drept, dar…”

0

Roxana Vancea a făcut o mărturisire pe cât de surprinzătoare, pe atât de amuzantă. Fosta asistentă TV susţine, în glumă, că Mircea Badea este angajatul ei.

Roxana Vancea a postat pe pagina personală un mesaj referitor comentariile pe care Mircea Badea le face adesea despre ea şi postările ei de pe reţelele de socializare.

”Da, e adevărat! Mircea Badea este angajatul meu. Pentru că am tot fost întrebată de ce vorbeşte Mircea despre mine foooarte des în emisiunile lui şi de ce îmi analizează contul de Instagram mereu în emisiunile lui, acesta este răspunsul: e PR-ul meu personal.

I-am întins o mână, pentru că văzusem cum se plafonase, vorbind de atâţia ani doar pentru consumatorii de tigăi şi friteuze la promoţie. Începuse să vorbească fix ca ăia de la TeleShopping, ceea ce era foarte naşpa pentru un om cu atâta talent. E bătrân, ce-i drept, dar nu într-atât de bătrân încât să se cramponeze pe nişa asta. De câte ori aveţi posibilitatea să faceţi o faptă bună, nu staţi pe gânduri! Orice om aflat în dificultate merită o şansă!”, a scris Roxana Vancea pe pagina personală de Facebook.

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.