Scandal în casa lui Guță: Cristina a luat foc, iar totul se întâmplă din cauza lui Beyonce de România

0

Nicolae Guță pare să aibă zile din ce în ce mai grele cu soția lui, Cristina.

Iar aceasta, pare-se, este decisă să îi arate manelistului că ea este cea care conduce relația și, mai mult decât atât, că nu este dispusă să facă vreun compromis, așa cum au făcut celelate femei care, de-a lungul timpului, s-au iubit cu celebrul artist.

 

Mai exact, de câteva zile, au ieșit la iveală tot felul de informații cu privire la relația pe care Beyonce de România și Nicolae Guță au avut-o, după ce, oficial, se despărțiseră. iar acest lucru a făcut-o pe blondina Cristina, impulsivă din fire, să își ”iasă din pepeni”. Iar rezultatul a fost unul extrem de dificil pentru Guță, acesta fiind nevoit să suporte, ore întregi, tot felul de discuții cu privire la relația pe care o are cu blondina.

Și, susțin sursele noastre, tonul folosit nu a fost deloc unul amabil, manelistul scăpând, ca prin minune, și neagresat de vuilcanica blondină care a fost la un pas să îl dea, în mijlocul nopții, afară din casă, în frig.

”Au deranjat-o discuțiile dintre Beyonce de România și Guță, cu atât mai mult cu cât Nicolae părea să vrea mai mult decât să o vadă. Iar gelozia Cristinei este mare, iar el nu a reușit să dea niște explicații convingătoare. Iar atunci a început scandalul…”, ne-a spus un apropiat de-al celor doi.

Evident, ne-a mai prrecizat sursa citată, Guță va fi nevoit, din nou, să facă o serie de sacrificii cât se poate de serioase pentru a o împăca pe Cristina. ”Din nou vom avea în față un Guță care nu ”va mai mișca în front”. Cristina i-a explicat, clar, că la prima greșeală îl dă afară din casă și îl lasă, după divorț, fără niciun ban”, ne-a mai spus sursa noastră.

S-a împăcat cu Cristina după ce a înșelat-o
Acum câteva săptămâni, Cristina și Nicolae Guță au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro în mijlocul negocierilor de împăcare. Și, după o conversație destul de scurtă în care, probabil, au pus la punct lucrurile negociate în prealabil la telefon, s-au luat de mână și s-au plimbat câteva ore prin preajmă, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, iar blondina Nina, tânăra originară din Republica Moldova, cea care a jucat rolul de amantă, nici nu ar fi existat.

sursa

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.