Se comportă cu Violeta ca o mamă adevărată: Lavinia Pârva a „adoptat-o” pe fiica Andreei Marin!

0

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică jr. îşi trăiesc discret povestea de dragoste, iar bruneta pare să-şi fi intrat pe deplin în rolul de mamă ”adoptivă” a fiicei artistului cu Andreea Marin. 

Lavinia Pîrva se comportă ca o mamă adevărtă cu fetiţa Andreei Marin şi a lui Ştefan Bănică jr. Bruneta a fost surprinsă de Cancan, site-ul nr. 1 din România, împreună cu artistul şi fetiţa de nouă ani la o ieşire în oraş. 

Ştefan Bănică jr. şi Violeta au aşteptat-o preţ de câteva minute pe Lavinia, după care au plecat la plimbare împreună. Îmbrăcaţi corespunzător pentru viscolul şi gerul de afară, cei trei par extrem de apropiaţi. Lavinia a vorbit tot timpul cu Violeta, care este un copil plin de energie şi mereu cu zâmbetul pe buze.

Nu a scăpat-o din priviri nicio secundă pe copilă, iar atunci când tatăl ei a prins-o de braţ ca să o ajute să urce scările fără să existe riscul de a aluneca, Lavinia s-a oprit pentru câteva secunde şi a luat-o din nou din loc abia după ce s-a asigurat că micuţa a ajuns cu bine în capătul lor.

Violeta pare că ţine şi ea foarte mult la Lavinia şi că se simte în siguranţă alături de aceasta şi de tatăl ei atunci când mama ei e plecată. Cele două fete au sporovăit tot drumul şi conversaţia lor a fost foarte antrenantă şi le-a făcut să zâmbească încontinuu, semn că le place să fie una în compania celeilalte.

Andreea Marin poate sta liniştită că fiica ei se află pe mâini bune atunci când merge în casa lui Ştefan Bănică jr. La sfârşitul săptămânii care tocmai s-a încheiat, ”Zâna” a fost plecată la Braşov, unde urmează un program de detoxifiere. Se pare că regimul i-a priit cu atât mai mult cu cât ştie că fetiţa ei este fericită şi bine îngrijită.

vezi aici video 

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.