Secretul ruşinos al interlopului care i-a crestat creierul unui poliţist. Unii dintre bărbaţi nu ar face asta niciodată

0

Alexandru Huţuleac, interlopul care a vrut să-l decapiteze pe agentul şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi a ţinut ascuns un secret ruşinos.

Potrivit unor surse, atacatorul s-a folosit de iubita lui ca să comită infracţiuni. În lumea răufăcătorilor acest lucru este foarte rar întâlnit, pentru că ei consideră familia un lucru sfânt şi o apără cu orice preţ.

Conform aceloraşi surse, interlopul sucevean a folosit-o pe Anamaria, logodnica sa în tranzacţiile cu stupefiante. Mai mult, cum el a ajuns în vizorul autorităţilor, el a pus pe numele femeii averea colosală făcută din traficul cu „moarte albă”. Din unele acte oficiale, se pare că, în urmă cu câteva luni, iubita lui Alexandru Huţuleac, avea mai multe maşini care au fost evaluate la peste 200.000 de euro. Iar asta nu e tot: Anamaria mai are o vilă şi un teren de aproape 2.000 de metri pătraţi, care valorează aproximativ jumătate de milion de euro, dar şi bijuterii scumpe.

Toate astea i-au adus probleme logodnicei interlopului. Astfel, Anamaria a ajuns în faţa oamenilor legii, care au decis să pună sechestru pe toate bunurile ei şi acum e cercetată pentru aderare la un grup infracţional organizat.

Interlopul Alexandru Huţuleac este cercetat într-un alt dosar pentru trafic de droguri. El a fost arestat anul trecut, dar a fost ulterior plasat sub control judiciar.

Agentul şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi are 35 de ani, iar de 12, lucrează în poliţiei. El provine dintr-o familie de poliţişti, iar tatăl şi fratele său au urmat această carieră. Este căsătorit şi are două fetiţe minore. El este unul dintre cel mai buni angajaţi ai Inspectoratului de Poliţiei Suceava şi a fost propus anul acesta pentru salariul de excelenţă pentru merite deosebite.

sursa

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.