Studentă sfârtecată în faţa UMF Iaşi, după un accident straniu în plină stradă. Medicii fac un apel disperat

0

Situaţie dramatică la Iaşi, unde medicii de la Spitalul „Sfântul Spiridon” au neapărată nevoie de sânge pentru a salva viaţa unei tinere de 22 de ani.

Cerasela Tatarciuc, o studentă de 22 de ani de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi se zbate între viaţă şi moarte în urma unui accident straniu care a avut loc, luni, în apropiere de instituţia de învăţământ.

Tânăra a fost lovită violent, în timp ce se afla pe trotuar, de o maşină care fusese implicată într-un accident. Victima a fost aproape strivită de maşină, fiind împinsă într-un zid din apropiere.

La spital, Cerasela a ajuns cu fractură de bazin, fractură de gambă stângă şi traumă abdominală, ea fiind şi acum internată în stare gravă.

„Pacienta a necesitat transfuzii semnificative de sânge pentru că a pierdut sânge în urma traumelor. Centrul de Transfuzii a asigurat necesarul, dar facem apel către ieşeni să meargă să doneze în continuare pentru că sângele înseamnă pentru astfel de cazuri şansa la salvare. Starea pacientei se menţine gravă, cu risc de complicaţii”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au deschis un dosar penal în urma accidentului, efectuând cercetări pentru vătămare corporală.

sursa

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.