Surpriză! Anunţul făcut acum de Andreea Marin despre sarcină

0

CANCAN.ro a aflat detalii pe care toată lumea vrea să le afle cu privire la viitorul relaţiei Andreei Marin cu soţul ei, însă despre asta v-am povestit deja într-un articol anterior (aici puteţi citi mai multe). Acum vă dezvăluim lucruri despre viitorul copil al cuplului, care, da, este foarte fericit şi se gândeşte în continuare să-şi mărească familia.
Andreea Marin (41 de ani) are o relaţie fericită cu soţul ei, Tuncay Ozturk, nu se gândeşte la divorţ, însă despre asta v-am lămurit într-un articol anterior (aici puteţi citi mai multe), tot pe CANCAN.ro. Aşadar, când toată lumea îi crede certaţi şi cu scandaluri în familie, prezentatoarea emisiunii ”Preţuieşte viaţa”, de la TVR 1, difuzată în fiecare duminică, timp de 10 ediţii, de la ora 17:00, şi partenerul său de viaţă îşi fac planuri în ceea ce priveşte meseria de viitori părinţi, statut cu care Andreea este deja familiarizată, deoarece mai are o fetiţă, pe Violeta, din prima căsătorie cu Ştefan Bănică Jr.

CANCAN.ro a contactat-o pe Andreea Marin, care a oferit informaţii pe marginea acestui subiect strict pentru a-şi încuraja admiratorii într-un sens pozitiv, deoarece viaţa sa este departe de a fi una cu probleme, ba din contră. Aşadar, noi am aflat că prezentatoarea TV lucrează intens la un … copil, iar dacă nu se va întâmplă să rămână însărcinată va lua în considerare şi alte metode pentru a deveni din nou mamă. ” Ne dorim şi un copil, iar dacă nu voi putea rămâne însărcinată pe cale naturală, atunci voi apela şi la înseminare artificială. De ce nu? ”, a răspuns Andreea Marin, la întrebarea CANCAN.ro.

continuarea

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.