Sute de mii de elevi și preșcolari au revenit la cursuri! Avertismentul sumbru lansat de medici: ”E o perioadă dificilă!”

0

Sute de mii de elevi din învățământul preuniversitar, dar și copii de la grădiniță au revenit, luni, la cursuri, conform calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale, iar medicii sunt în alertă maximă.

Astfel, aceștia au atras atenția că următoarea perioadă va fi dificilă pentru elevi, din cauza virozelor și gripei care a afectat populația României, în ultima perioadă.

Medicii se tem de o eventuală epidemie de gripă și răceală, mai ales că până acum au fost confirmate peste 100 de cazuri de gripă. Ba mai mult, Ministerul Sănătății a dispus controale în toate unitățile școlare, iar rezultatul va fi centralizat într-un raport care va fi prezentat la sfârșitul acestei săptămâni.

Gripa a ucis șapte oameni în acest sezon. Institutul Naţional de Sănătate Publică a actualizat numărul de victime, iar printre acestea se află și un bebeluș de 11 luni. Toţi erau nevaccinaţi.

sursa

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.