Ți se face pielea de găină! Ce mesaje sfâșietoare primește Cristina Enache, dansatoarea căreia i-a murit fiul de11 luni: „Biet suflet de mamă!”

0

Cristina Enache, una dintre cele mai cunoscute dansatoare de manele și-a pierdut fiul de numai 11 ani, după ce acesta a fost ucis de gripă. Pe pagina ei de Facebook, aceasta primește mesaje sfâșietoare atât din partea familiei, cât și din partea celor care o cunosc doar din mediul virtual.

Cristina Enache, celebra dansatoare a primit numeroase mesaje pe pagina ei de Facebok, după ce toată lumea a aflat că fiul ei, Ayan, în vârstă de numai 11 luni, a murit din cauza gripei.

„Copiii nu au voie să moară! Ce țară e asta? E lagăr de exterminare, sau ce? Doamne, mai întoarce fața și către amărâții ăștia de români! Biet copilaș, biet suflet de mamă! Condoleanțe, Cristina! Drum lin, Ayan drag și nevinovat! / Dumnezeu să te odihenască în pace, finul meu frumos…care erai un zâmbet, în fiecare clipă. În octombrie te-am botezat și acum…nu-mi vine să cred!

Deci nu se poate, refuz să cred! Am ajuns să cred cu adevărat că Dumnezeu ia la El numai sufletele bune și nevinovate…Te iubesc, Ayan al meu, să ne veghezi dintre îngerași! / Doamne, îngeraș mic 😞😞😞Dumnezeu să aibă grijă de suflețelul tău, condoleanțe sincere, Cristina Enache, să îți dea Dumnezeu putere 😢😢😢😓😓” sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit Cristina Enache, după moartea fiului său.

sursa

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.