Trupa La Familia este împotriva căsătoriilor gay: ”Credem în familia compusă doar din bărbat și femeie”

0

Trupa de hip-hop La Familia a lansat un manifest de promovare a familiei tradiţionale și de susținere a credinţei în Dumnezeu şi a naţionalismului.

Cei doi muzicieni ai trupei, Sișu și Puya, au postat pe pagina de Facebook a formației La Familia o imagine cu titlul ”Manifest La Familia”.

”Credem în Dumnezeu, credem în neam, mândrie națională și patrie, credem în familia compusă doar din bărbat și femeie. Credem în forța cuvintelor, credem în normalitate, simplitate și suflet … moralitate.

Credem în tradiție. Credem în unitate, frăție și legătura de sânge. Credem în România, români și limba română” – spun ei doi raperi români.

Sișu și Puya mai precizează că acest manifest nu este o provocare, ci ”mai degrabă un apel”.

Referendumul Coaliţiei pentru Familie, plănuit pentru octombrie. “E o temă falsă”
”Acest manifest nu este o provocare, ci mai degrabă un APEL către cei care cred și simt la fel. Este piatra de temelie, coloana vertebrală și sistemul de valori în care Sișu și Puya cred. Oricine are aceiași (sic) părere este invitat să ni se alăture și să nu stea deopartye … suntem O Mare Familie!” – se mai arată în mesaj.

Acest mesaj a fost distribuit pe Facebook de peste 1000 de ori în 4 zile de la postarea sa, însă unii fani s-au declarat dezamăgiţi şi i-au criticat pe cei doi membri ai trupei.

Tudor Sişu este unul dintre iniţiatorii şi susţinătorii proiectului de revizuire a Constituţiei, iniţiat de Coaliţia pentru Familie, prin care se doreşte împiedicarea căsătoriei persoanelor homosexuale.

Recent, trupa La Familia s-a relansat cu un nou album, „Codul bunelor maniere“.

Sursa: Pro TV

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.