Ultima fotografie postată de tânâra ucisă de propriul soț, în Timișoara. Nimic nu prevestea tragedia!

0

În urmă cu doar câteva ore, o tragedie cumplită a avut loc în Timișoara, în urma căreia o tânără și-a pierdut viața. Căsătorită de numai un an, femeia și-a găsit sfârșitul în mâinile propriului său soț, care a înjunghiat-o cu sânge rece.

Noi detalii șocante ies la iveală, în cazul crimei din Timișoara. Olteanu Elena Raluca, o tânără de numai 26 de ani a fost ucisă de propriul său soț, Sergiu Olteanu, după ce acesta a avut o criză de gelozie. Cei doi erau căsătoriți de numai un an și păreau extrem de fericiți, după cum o arată și fotografiile de pe rețelele de socializare.

Ultima postare a Ralucăi este din data de 15 aprilie 2018. Îmbrăcată în rochie de mireasă și fericită, fata nici nu se gândea că își va găsi sfârșitul chiar în brațele bărbatului care îi jurase iubire veșnică. Aproape toate fotografiile pe care le avea tânăra pe contul său de Facebook sunt împreună cu soțul său, lucru ce ne face să credem că îl iubea cu adevărat și îi făcea plăcere să se afișeze alături de el.

Nu se știe ce anume a condus bărbatul la criza de gelozie. După ce a ucis-o cu un cuțit, bărbatul a vrut să se sinucidă, intrând cu mașina într-un stâlp. O persoană a anunțat incidentul la 112, iar polițiștii l-au găsit pe bărbat în mașină, care le-a mărturisit ulterior că și-a omorât nevasta. Presupusul criminal a fost transportat de urgență la spital, apoi oamenii legii au mers în locuința acestuia. În apartament zăcea femeia moartă, iar lângă ea era și cuțitul cu care fusese omorâtă, informează opiniatimisoarei.ro.

galerie foto 

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.