ULTIMA ORA, s-a decis: Cum poti lua 1500 de lei de la Primarie! 600 de familii au depus deja dosarele si asteapta banii in conturi!

0

Până în prezent, au fost înregistrate peste 600 de dosare eligibile pentru stimulentul financiar în valoare de 1.500 lei acordat pentru constituirea familiilor, anunţă Primăria Capitalei.

Dosarele pentru acordarea stimulentului financiar au început să se depună din data de 12.06.2017 şi până în prezent s-au înregistrat 648 de dosare eligibile.

De acest sprijin pot beneficia doar familiile constituite începând cu data de 29.05.2017, data intrării în vigoare a hotărârii, precizează Primăria Capitalei.

Pentru a primi ajutorul financiar, familiile trebuie să îndeplinească mai multe condiţii cumulativ. Astfel, cel puţin unul dintre soţi trebuie să se afle la prima căsătorie, cel puţin unul dintre soţi să aibă domiciliul sau reşedinţa pe raza municipiului Bucureşti şi cel puţin unul dintre soţi să aibă vârstă cuprinsă între 18-35 ani.

Aceştia trebuie să depună un dosar pentru a primi stimulentul de 1.500 de lei, care să conţină o cerere tip (se completează de către soţul care îşi păstrează numele după căsătorie); copie conformă cu originalul a cărţii de identitate (C.I.) a ambilor soţi valabile la momentul depunerii, cu numele de familie purtat după căsătorie copie conformă cu originalul a certificatului de căsătorie şi numărul contului bancar (cod IBAN) eliberat de bancă (titularul contului trebuie să fie soţul care îşi păstrează numele după căsătorie).

Citeste mai mult pe RTV.NET: 

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.