Un politist din Iasi a agresat o minora de 16 ani. „A dus-o in dormitor, a impins-o pe pat si a vrut sa ii dea un pupic pe…”

0

Inca un caz de agresiune sexuala cu minori este reclamat in Romania, de data aceasta la Iasi, acolo unde un politist a ademenit o fetita de 16 anisori.

Procurorii ieseni ancheteaza acest caz si au deschis un dosar penal pe numele unui agent de politie din judet pe numele caruia a fost depusa o plangere de agresiune sexuala.

 

Cei care au facut plangerea au fost parintii minorei au depus ieri plangere impotriva ajutorului de sef de post din comuna Gorban si l-au acuzat pe acesta de comitere a unui presupus abuz sexual.

Dupa ce a fost ademenita de politist, fata a reusit sa scape si a mers acasa, acolo unde, cu lacrimi in ochi, le-a povestit parintilor clipele dramatice prin care a trecut.

 

Tatal fetei, Catalin Popovici, a facut niste declaratii cutremuratoare. „Un politist de la sediul din Gorban a facut avansuri sexuale fiicei mele de 16 ani. A chemat-o la el in dormitor si i-a zis sa ii dea un pupic pe gurita. A sarutat-o pe ureche, pe gat, pe gura. A impins-o pe pat si i-a pus mana pe burta si a mangaiat-o. Fata s-a sculat si i-a zis ca are treaba afara. El i-a spus sa ramana ce au facut doar intre ei. Aseara am decis sa mergem sa il denuntam. La noi in sat merge zvonul ca el are mai multe relatii la Iasi. Fata a spus ca i-a fost teama sa mearga la Politiei pentru ca ii era frica sa nu dea cu masina peste ea”, a marturisit tatal, noteaza cei de la cancan.ro

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.