Untul de Shea are multiple proprietăți

0
496
Untul de Shea are multiple proprietăți

După părerea noastră, nici un sfat în plus care ține de domeniul înfrumusețării nu este deloc …nefolositor!

Din ce în ce mai multe magazine comerciale își îndreaptă atenția astăzi către lucruri cu adevărat practice și de foarte bună calitate, care ne pot fi de folos.

În domeniul îngrijirii unghiilor, al părului și al tenului, ofertele sunt foarte generoase, în prezent. Chiar avem de unde alege și chiar avem cu ce să ne menținem frumusețea zi de zi.

Ce este untul de Shea?

Untul de Shea este un produs modern care poate fi folosit pentru hidratarea mâinilor, unghiilor, călcâielor, mâinilor, buzelor, părului, etc. El se extrage din fructele unui arbore care trăiește în Africa. În special persoanele care suferă de probleme ale pielii (pete roșii, cicatrici, riduri, psoriazis, vergeturi, etc.) îl pot folosi din plin.

Toate cremele pe bază de unt de Shea sunt foarte hrănitoare si au efecte reparatorii bune asupra pielii. Puteți folosi produse care conțin unt de acest gen mai ales în sezonul foarte rece si ploios când pielea se resimte mult și are nevoie de protecție și hidratare din belșug.

Este un produs foarte eficient deoarece conține cantități mari de vitamine A, E și F. De asemenea, din compoziția lui mai fac parte acidul stearic și oleic. Ambele componente sunt foarte valoroase și oferă pielii un nivel mare de hidratare și mai ales de elasticitate.

Este foarte adevărat că cea mei mare eficiență o veți găsi în untul de Shea nerafinat. Acesta este obținut prin metode complet naturale. Datorită procedeului de obținere, cantitatea de vitamine va fi foarte ridicată și proprietățile se vor păstra, fără doar și poate.

Având proprietăți foarte bune de hidratare, poate fi folosit foarte bine și pentru hidratarea unghiilor și a cuticulelor. De asemenea, daca preferați o formă rafinată, puteți opta pentru uleiuri speciale care conțin extras de unt de Shea. Și acestea sunt foarte recomandate pentru hidratarea cuticulelor și pentru hidratarea unghiilor. Efectele benefice cele mai importante sunt generate de vitaminele din conținutul untului.

Produse profesionale pentru manichiuri foarte frumoase

Pentru ca mâinile noastre să arate impecabil, avem nevoie nu numai de creme sau uleiuri foarte hidratante ci și de produse profesionale care să ne protejeze unghiile și cu care să se poată realiza manichiuri foarte complexe, estetice și rezistente.

Everin este numele unui important distribuitor de astfel de produse din România. În oferta acestui important magazin online veți găsi produse marca Everin precum și produse fabricate de alți producători la fel de renumiți în multe țări ale lumii, pentru calitatea și performanțele produselor lor.

Este vorba despre foarte multe tipuri de produse unghii, precum: geluri pentru construcție, geluri color, toate tipurile de substanțe pregătitoare pentru realizarea manichiurilor profesionale, aparatură ultramodernă, ustensile și accesorii, variate decoruri pentru unghii, oje semipermanente, etc.

Vă recomandăm să analizați constant oferta magazinului deoarece sunt postate produse de actualitate și de calitate excelentă.