Vasilică Ceteraşu și-a întrebat soția la tv câți bărbați a avut înaintea lui! Amalia nu s-a putut abține și a recunoscut tot

0

Vasilică Ceterașu are o familie foarte frumoasă alături de soția lui, Amalia, și o fetiță, care a venit pe lume la sfârșitul anului trecut. Artistul a avut o curiozitate în ceea ce privește viața intimă a partenerei sale și a întrebat-o la tv câți bărbați a avut înainte să îl cunoască pe el.

„(…) Am avut treabă la un proiect frumos, cu balet – vreau să duc la un alt nivel; adică să fie spectacol, show, gen: Michael Jackson din Onceşti – cu populară, cu taraf, cu band, cu regie, cu rock. (…) Am avut ceva îndoieli, dar acum sunt sigur. (…) Câţi au fost înainte, asta aş vrea să ştiu. Am întrebat-o şi a spus că sunt primul şi ultimul. Te mint eu?”, a mărturisit Vasilică Ceteraşu în cadrul unei emisiuni tv.

„Da, bineînţeles, o să fie un spectacol pentru toţi oamenii, pentru tot tineretul. Încercăm să aducem tradiţia la un alt nivel, să modernizăm. (…) Da, eu sper că e ultimul. Eu nu am îndoieli asupra lui, eu nu m-am gândit să-l duc niciodată la poligraf, eu cred în el.”, a declarat soţia lui Vasilică Ceteraşu, Amalia Ursu, în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Amalia şi Vasilică Ceteraşu, din Maramureş, se cunosc de şase ani şi d-abia acum a ieşit la lumină cum au ajuns să formeze un cuplu.„Ne-am cunsocut la o nuntă, eu aşa ştiu. Acum poate el are o altă variantă. (…) El are studii în domeniu, are facultate, conservator, eu am făcut inginerie mecanică. Ş-a mai cuminţit acum, nu e uşă de biserică.” a declarat Amalia.

sursa

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.